skip to Main Content

New arrival: Daisy

Introducing an unbelievably brave and beautiful girl: Daisy. ภาษาไทยด้านล่าง

This young macaque is a wild monkey who was tragically electrocuted. Three of her limbs were burnt beyond possible repair. She was rescued and cared for on the island of Koh Chang, and the vets there determined that her only chance of survival was to amputate her three limbs. 

A few days ago, Daisy made the journey with her wonderful rescuer and arrived at WFFT.  She will need specialist care and we will do all we can to give her the best chance possible of a good life, within the safety of our centre. We have another macaque with only one limb: an amazing girl named Bandit. She is able to do pretty much everything other macaques do. Our hope is that Bandit will take Daisy under her wing and they will become great friends. 

We will help Daisy adjust to a new way of life. She is such a sweet girl. She loves her food and already seems to be adapting to life with only one limb. If you are able to donate to help towards Daisy’s essential care, it would be most appreciated at this difficult time. The only reason we can help animals like Daisy is because of supporters like you.

Help wildlife in need

 

Insert donation amount in the box above

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: €18 Monthly

Daisy Arrival Macaque
Daisy Arrival Macaque
Daisy Arrival Macaque
Daisy Arrival Macaque

วันนี้เราจะมาทำความรู้จักกับน้องเดซี่สาวน้อยผู้แข็งแกร่งกันค่ะ น้องเดซีเป็นลิงป่าเด็กโชคร้ายเนื่องจากโดนไฟช็อต อย่างรุนแรง รุนแรงขนาดที่ว่าแขนขาไหม้และเนื้อตายจนหมดทางรักษา เหลือไว้แค่เพียงแขนเดียว น้องเดซี่ได้รับการช่วยเหลือดูแลอยู่ที่เกาะช้างซึ่งทีมสัตว์แพทย์ที่นั่นจำเป็นต้องตัดเนื้อตายทิ้งเพื่อให้น้องมีชีวิตรอด

จนกระทั่งเมื่อไม่กี่วันที่ผ่านมา ผู้ช่วยเหลือและน้องเดซี่ได้เดินทางมาถึงมูลนิธิฯเพื่อให้เราดูแลต่อ แน่นอนค่ะว่าน้องจะได้รับการดูแลจากทีมสัตว์แพทย์ผู้เชี่ยวชาญ และเราจะทำทุกอย่างให้น้องมีโอกาสได้มีชีวิตที่ดี ชีวิตที่ปลอดภัยภายในศูนย์ช่วยเหลือของเรา หากทุกท่านยังจำได้เรายังมีบัณฑิตลิงอีกตัวนะคะที่ใช้ชีวิตโดยมีเพียงแขนข้างเดียว บัณฑิตทำได้แทบจะทุกอย่างเหมือนลิงที่มีแขนขาครบถ้วน ในอนาคตอันใกล้เราหวังว่าบัณฑิตจะรับน้องเดซี่เข้าไปอยู่ภายใต้ความดูแลและกลายเป็นเพื่อนที่ดีต่อกันได้ในที่สุด 

นอกจากจะแข็งแกร่งแล้วเดซี่ยังเป็นลิงเด็กที่น่ารักมากค่ะ เราจะช่วยให้เดซี่ค่อยๆ คุ้นเคยกับชีวิตใหม่ เดซี่กินเก่งมากและดูเหมือนว่าน้องจะเริ่มคุ้นชินกับการมีเพียงแค่แขนเดียว หากท่านสามารถช่วยเหลือเพื่อให้เดซี่ได้รับการดูแลที่เดซี่ต้องการในช่วงเวลาที่ยากลำบากนี้ ทางเราซาบซึ้งใจและขอขอบคุณท่านมาก เราสามารถช่วยเหลือชีวิตสัตว์เหล่านี้ได้เนื่องจากเรามีผู้สนับสนุนบริจาคเช่นท่าน ท่านสามารถร่วมบริจาคได้ที่ https://www.wfft.org/donate/  

ขอฝากท่านติดตามการอัพเดทเรื่องราวของน้องเดซี่ด้วยนะคะ

บริจาคได้ทันทีเพียงสแกนคิวอาร์โค้ดด้านล่าง

Thai Bank QR Code

Get Connected

Wildlife Friends Foundation Thailand needs your help! Connect with us and share our stories. If you are in Thailand find out how you can help. Come visit us and get involved.

Back To Top